Magnus Holmander (klarinett)
Magnus Holmanders passion för nutida musik och experimentella nyfikenhet, både som musiker och artist, har resulterat i nära samarbeten med många svenska kompo­sitörer, bl.a. Rolf Martins­son och Anders Hillborg. Detta har lett till en rad solist­uppdrag i t.ex. Royal Festival Hall i London, Auditorium i Milano, Stockholms konserthus, Berwaldhallen och Grieghallen i Bergen.
2013-2017 deltog Magnus som klarinettist, magiker och dansare i Martin Frösts produktioner Dollhouse och Genesis som vid flera tillfällen spelades vid konserthus runt om i Norden. I maj 2017 deltog Magnus, tillsammans med accordionisten Irina Seroytuk, i Sveriges största tävling för kammarmusik "Ung & Lovande". Med egenskrivna arrangemang lyckades de vinna tävlingen med motivationen ​"Med lysande artisteri och självklar scennärvaro, suveränt samspel och teknisk briljans, bjuder musikerna in lyssnaren till en unik klangvärld”.​
Magnus Holmander blev 2017 utnämnd till ”Ung Svensk Solist” av Scenkonst Sörmland. För säsong 2019/2020 är Magnus en av sex musiker över hela Europa som har tilldelats "Rising Star artist" av European Concert Hall Organization (ECHO). Priset innebär en turné bland ett femtontal konserthus i Europa. Under denna säsong kommer Magnus att ge recitals i bl.a. Musikverein i Wien, Het Concertgebouw i Amsterdam, L'auditori i Barcelona,Elbphilharmonie in Hamburg och Cité de la musique i Paris.
Magnus tog sin kandidat- och masterexamen vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och studerade för Hermann Stefánsson och Emil Jonason. Nyligen skrev den lovande kompositören Ylva Fred ett verk för klarinett och piano där Magnus använder sina färdigheter som magiker för att få klarinetten att sväva.

Iveta Calite (piano)
Iveta Calite föddes i Riga, Lettland. Efter examen vid Emil Darzins Musikgymnasiet i Riga följde vidare studier för prof. Jean-Marc Luisada vid École Normale de Musique de Paris Alfred Cortot i Frankrike. 2012-2017 studerade hon master- och solistdiplom på Kungl. Musikhögskolan i Stock­holm för prof.Stefan Bojsten och Mats Widlund. Iveta har deltagit i många festivaler som t.ex. Stockholm Piano Festival, Svensk Musikvår samt internationella mästarkurser, tävlat fram­­gångs­- rikt i Lettland, Frankrike och Litauen och erhållit stipendier från Musikaliska Akademin och Svenska Frimurarorden.
Iveta Calite är en hängiven kammar­musiker och har framträtt på större scener i Lettland tillsammans med Young Latvian Chamber Musicians och spelat in Sjostakovitjs Pianokvintett för Lettlands Radio. 2015 framträdde hon som solist med Kungl. Musikhögskolans stråkorkester under ledning av Ola Karlsson och 2016 spelade hon Ravels G-Dur pianokonsert med KMH Symfoniorkester under ledning av Daniel Blendulf. Kommande projekt inkluderar "Only Ravel" konserter med Maurice Ravels musik som kommer hållas bl.a. i Lettland, Litauen, Tyskland, Sverige och USA.